Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Amasil administratiekantoor


Over Amasil

Na 34 jaar gewerkt te hebben bij de Belastingdienst kan ik mijn ervaring en kennis die ik daar heb opgedaan gebruiken om voor mezelf een administratiekantoor te beginnen. Diverse opleidingen heb ik bij de Belastingdienst gevolgd. Ik ben werkzaam geweest als specialist zowel in de techniek als in de controle. Ik weet dan ook wat er gevraagd wordt en aan welke eisen een administratie moet voldoen.


Ik streef er naar een goed product af te leveren vanaf het aanleveren van uw administratie tot en met het tijdig en juist indienen van de aangiften. Persoonlijke aandacht en begeleiding van de cliënt staan bij mij hoog in het vaandel. Overleg met de cliënt hoe de zaken er voor staan en hoe het eventueel beter kan is voor mij zeer belangrijk. De cliënt moet weten wat er zich afspeelt in het bedrijf. De cliënt thuis of op het bedrijf bezoeken is voor mij geen enkel probleem. De naam Amasil komt voort uit gedeeltes van de namen van mijn 2 dochters.